Väg- och gatuunderhåll 2019

7 maj, 2019

8 maj, 2019

0.00 - 0.00

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/vag-och-gatuunderhaall-2019/k427800

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Ta del av konkreta tips och arbetssätt för en hållbar, ekonomiskt effektiv och kvalitativ drift av gator och vägar!

Är dina arbetssätt för att förebygga vägskador tillräckliga? Har du resurser och verktyg för att hantera det eftersatta underhållet? Vet du hur du skriver ett bra upphandlingsavtal?

På konferensen Väg- & gatuunderhåll får du ta del av konkreta metoder och verktyg för att arbeta med dessa frågor. Du kommer få lyssna till experter och framgångsrika praktiker som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. Vi kommer bland annat fördjupa oss i hur du kan arbeta med gatuinventering för att identifiera akut underhållsbehov och mycket mer.

Ta chansen att utveckla din kompetens och nätverka med kollegor från stora delar av landet.

Varmt välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

https://www.teknologiskinstitut.se/

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se