Sol-el 2019

10 september, 2019

11 september, 2019

9.00 - 16.00

Garnisonen, Karlavägen 100, Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/sol-el-2019/k429800#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Möjligheter för framtidens energiförsörjning

Solenergin spelar en viktig roll i omvandlingen till ett fossilfritt energisystem som är nödvändigt för att rädda klimatet. Har du rätt kunskap för att skapa en lönsam och framgångsrik omställning till sol-el?

Konferensen Sol-el ger dig olika perspektiv på hur du kan använda solens energi mer effektivt i en framtid där förnybar energi tar allt större plats. Lyssna till erfarenheter och visioner från framgångsrikt entreprenörskap med sol-el och ta del av den senaste forskningen kring mer effektiva och klimatsmarta material för solceller.

Talespersoner från inbjudna riksdagspartier kommer berätta om sina energipolitiska strategier för solenergi och du kommer få förtydliganden kring juridiska hinder och solcellsstödens framtid.

Varmt välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

https://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se