Planhandläggard. 2020

23 september, 2020

24 september, 2020

9.00 - 15.45

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/planhandlaggardagarna/k428400#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Frågan om klimatförändringar är hetare än någonsin och påverkar även samhällsplaneringen, inte minst när det gäller översvämningar och extremväder. Även social hållbarhet är ett område där du i din roll har ett stort ansvar. Och har du koll på vad det innebär för stadsplaneringen när barnkonventionen har blivit lag?

På den populära konferensen Planhandläggardagarna får du bland annat kunskap kring de juridiska aspekterna med barnkonventionen samt konkreta tips på lyckade strategier för att involvera barn och unga i stadens utveckling. Du får även uppdatering i den senaste juridiken och kommunala arkitekturpolitiken som du behöver ha koll på. Missa inte årets nyhet med spårindelning mot detaljplanering och översiktsplanering, så att du kan fördjupa dig inom det område där du är verksam.

Dagarna har ett stort framtidsfokus där experter och framgångsrika praktikfall från större och mindre kommuner ger dig kunskap och konkreta verktyg för de mest aktuella planfrågorna.

Varmt välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

https://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se