Planhandläggard. 2019

11 juni, 2019

12 juni, 2019

9.00 - 16.15

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/planhandlaggardagarna-2019/k428400#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

I år fokuserar den årliga mötesplatsen Planhandläggardagarna på hur du når framgångsrika resultat i din planering och skapar planer som både är genomförbara och som möjliggör en modern stadsutveckling!

Det finns många aspekter i planeringen som du som planhandläggare behöver ta hänsyn till – men hur går du egentligen från vision till verklighet på bästa sätt?

Ämnen som planbestämmelser, genomförandefrågor och gestaltning kommer alla belysas under konferensen tillsammans med sakfrågor som bland annat dagvatten och miljökvalitetsnormer. Föreläsarna är experter, forskare och duktiga praktiker som ger dig inspiration, metoder och verktyg för hur du kan hantera aktuella utmaningar i din roll.

Varmt välkommen på årets stora nätverksträff, skräddarsydd för dig som är planhandläggare!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

https://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se