PBL- Effektivare hantering av bygglovsprocesser & tillsynsärenden

23 januari, 2019

24 januari, 2019

9.00 - 15.40

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/pbl-effektivare-hantering-av-bygglovsprocesser-and-tillsynsarenden/k425600#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

För dig som arbetar med bygglovsprocesser och tillsynshandläggning – lär dig att effektivisera din arbetsprocess!
Har du som så många andra som arbetar inom bygglov och tillsyn också svårt att få tiden att räcka till? Känner du att juridiken kan vara snårig ibland? Eller vill du bara lära dig mer om effektiva arbetssätt och nätverka med andra i branschen? I så fall är det här konferensen för dig!Under denna tvådagarskonferens blandar vi framgångsrika exempel från kommuner runt om i Sverige med expertanföranden. Du får även fördjupa dig i aktuell juridik och rättsfall. Missa inte denna unika möjlighet till kompetensutveckling som effektiviserar ditt arbete med bygglovsprocesser och tillsynsärenden!Välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

http://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se