Kulturmiljö i samhällsplaneringen 2019

26 mars, 2019

27 mars, 2019

0.00 - 0.00

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/kulturmiljo-i-samhallsplaneringen-2019/k427000#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Välkommen till 2019 års forum för kulturmiljöfrågor i planeringen!

Att balansera kraven på en effektiv och tillväxtfokuserad samhällsplanering mot en ansvarsfull och lyhörd hänsyn till värdefulla kulturmiljöer kan vara en utmaning. Hur får du dessa frågor att bli en naturlig del av planeringen? Hur kan du nyttja den rådande lagstiftningen som ett stöd i arbetet och hur bör den praktiskt tolkas? På årets forum för kulturmiljöfrågor i planeringen får du svaren på dessa frågor och mycket mer!

Under två spännande dagar får du som deltagare inspireras och ta lärdom av framstående experter och erfarna praktiker. Ta även chansen att träffa och utbyta erfarenheter med dina branschkollegor från olika delar av landet.

Välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

https://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se