Framtidens äldreboende 2019

3 december, 2019

4 december, 2019

9.00 - 16.00

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/framtidens-aldreboende/k435800#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Effektivisera och kvalitetssäkra ditt äldreboende!

Med en växande andel äldre och fler vårdbehövande människor står äldreomsorgen i Sverige inför stora utmaningar.
Att bemöta de äldres ökande enskilda behov och behålla en hög kvalitet med befintliga resurser sätter höga krav på din verksamhet. För att följa samhällsutvecklingen gäller det att du är upplyst inom det senaste kring individanpassning, arbetssätt och digitala verktyg.

Under dagarna delar experter och praktikfall med sig av sina erfarenheter och ger dig de verktyg du behöver för att förbereda dig och din verksamhet för framtidens utmaningar och möjligheter!

Varmt välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

https://www.teknologiskinstitut.se/

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se