Förtätning av staden 2019

23 oktober, 2019

24 oktober, 2019

9.00 - 15.30

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/fortatning-av-staden/k432500#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Hur bygger du den täta och attraktiva staden?

För sjunde året i rad arrangerar vi konferensen Förtätning av staden, mötesplatsen för dig som arbetar med förtätningsfrågor.

Att arbeta med förtätningsprojekt där det finns en förväntan på bibehållen kvalitet, anpassning efter olika behov och utrymme för grönområden innebär ett stort ansvar på dig i din arbetsroll. På årets konferens delar därför experter och praktikfall med sig av hur du bygger funktionsblandat och hur du kan forma förtätningen för att skapa mervärde för invånarna.

Konferensens andra dag spenderas på exkursion. Vi guidas genom olika förtätningsområden i Stockholm där du tillsammans i grupp får chansen att diskutera och ställa frågor kring förtätningens utmaningar och möjligheter.

Varmt välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

http://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se