Energideklarationsdag 2020

28 januari, 2020

28 januari, 2020

9.00 - 17.00

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/energideklarationsdagen/k426200#programme

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Nu är det dags för den tolfte upplagan av Energideklarationsdagen!

Efter ett drygt decennium står vi nu inför nya utmaningar med nästa generations energideklarationer. På konferensen går vi bland annat igenom framgångsrika åtgärdsplaner och arbetssätt för energieffektivisering av kyl- och värmepumpar. Ta även chansen att uppdatera dig inom det senaste regelverket, ställ dina frågor till Boverket och lär dig mer om normaliseringsmetoder.

Varmt välkommen till konferensen som ger dig möjligheten att kompetensutveckla dig, nätverka med kollegor och medverka i intressanta diskussioner.

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

http://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se