Brodagarna 2019

27 augusti, 2019

28 augusti, 2019

8.50 - 15.00

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/brodagarna/k429200#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

Har du rätt kunskap och verktyg för att bygga en klimatneutral bro?

På den nya konferensen Brodagarna får du ta del av metoder för hur du projekterar en kvalitetssäkrad och väldesignad bro och samtidigt reducerar kostnader, tidsåtgång och klimatpåverkan.

Föreläsarna består av praktiker som delar med sig av verktyg för effektiv byggnation av broar med låga livscykelkostnader och lång livslängd samt forskare som presenterar aktuell forskning om materialval och förebyggande underhåll.

Vi åker på studiebesök till Slussen, ett av Sveriges mest välkända byggnadsprojekt, och du lär dig hur du kan skapa en framgångsrik projektgrupp genom effektivt ledarskap.

Välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

https://www.teknologiskinstitut.se/

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se