Badanläggningar 2019

1 oktober, 2019

2 oktober, 2019

9.00 - 16.00

Stockholm

https://www.teknologiskinstitut.se/badanlaggningar/k435600#intro

031-350 55 00

Teknologisk Institut

Event beskrivning

För nionde året i rad välkomnar vi dig till konferensen Badanläggningar – det självklara branschforumet för dig som arbetar med byggnation och drift av badanläggningar.

Har ditt badhus överstigit sin tekniska livslängd?

Funderar du på om ni ska renovera eller bygga nytt?

Vet du vilken upphandlingsform du bör välja beroende på situation?

Dessa är några av de frågor konferensen kommer att belysa. Under två dagar får du lyssna till expertföreläsningar varvat med praktikfall där du får insikt i hur andra har gått tillväga med sina badhusprojekt och vilka utmaningar och framgångar de har haft. Du får också lära dig hur du kan arbeta med energieffektivisering och återvinning av vatten för att din anläggning ska bli mer miljövänlig och kostnadseffektiv.Hämta inspiration och kunskap för att kunna fatta rätt beslut kring byggnation, drift och verksamheten i din badanläggning.

Branschmingel
Passa på att mingla och byta erfarenheter med kollegor i branschen. Ett gemensamt mingel avslutar första konferensdagen.

Varmt välkommen!

Arrangör

Teknologisk Institut

Drakegatan 7A, 412 50 Göteborg

031-350 55 00

http://www.teknologiskinstitut.se

Om arrangören

Teknologisk Institut Sverige ägs till 100 % av danska Teknologisk Institut som blivit valt till Danmarks bästa utbildningsföretag vid flertalet tillfällen. Vi utbildar främst inom teknik och ledarskap, samhällsutveckling, offentlig administration, vård och skola. Våra kunder kommer från både privata och offentliga företag, små som stora organisationer.

Förutom kurs och konferensutbildning (Teknologisk Institut AB) erbjuds även interaktiv onlineutbildning (Teknologisk Institut Learnlab AB). Med ett brett utbud av högaktuella utbildningar har vi förmånen att bidra till över 10 000 personers kompetensutveckling varje år.

Boka via arrangören

Kontaktinformation

info@teknologiskinstitut.se