Om Byggkalendern

Alla devices nr 2

Byggkalendern gör det enklare för aktörer i samhällsbyggnadssektorn att hålla koll på alla fantastiska evenemang som genomförs i branschen. Här finns eventen samlade på ett och samma ställe. Det innebär att besökare enkelt hittar spännande event där man kan fylla på med ny kunskap och upptäcka fler arenor för sitt nätverkande.

I Byggkalendern exponeras i första hand konferenser, mässor, utställningar och galor som vänder sig till proffs i samhällsbyggnadsbranschen. Täckningen för den här typen av event är mycket hög i Byggkalendern. Men även seminarier, kurser och webbsändningar går bra att publicera i Byggkalendern.

Byggkalendern är en effektiv kanal för att nå ut med information om event. I Byggkalendern görs över tiotusen visningar av event varje månad. Dessutom är Byggkalendern en väl använd källa för andra mer nischade aktörer i deras omvärldsbevakning. Det innebär att ett event som exponeras i Byggkalendern har stora möjligheter att också synas i andra branschkanaler och därmed få en ökad räckvidd.

För arrangörer finns det några olika publiceringspaket att välja mellan. Priserna varierar beroende på hur många publiceringar som ingår. Att lägga upp ett event på egen hand är enkelt. Klicka på +Lägg Till Event i översta menyraden. Välj sedan ett av publiceringspaketen och följ registreringsflödet. Vill man inte hantera sina event på egen hand, men ändå synas på ett bra sätt finns det möjlighet att ta hjälp av Byggkalendern. Enklast är att gå till Shop – Eventhantering av Byggkalendern och göra en beställning. Det går också att förstärka synligheten i Byggkalendern genom att exponera sitt event på förstasidan samt öka exponeringen på kategorisidor. Du kan alltid kontakta oss om du behöver hjälp med något. Vi hjälper dig gärna.

Byggkalendern har funnits sedan början av 2015. Ända sedan starten har intresset för tjänsten varit stort. Samtidigt som antalet besökare stadigt ökar arbetar vi löpande med att utveckla Byggkalendern. Allt för att skapa en så bra användarupplevelse som möjligt. Ett område vi fokuserat särskilt mycket på är mobilanvändningen.

Bakom Byggkalendern står Infowire AB. Ett företag som ägs av mig Tommy Barnieske som också är den som driver det långsiktiga arbetet med Byggkalendern. Sedan en lång tid tillbaka har jag arbetat med marknads- och utvecklingsfrågor inom samhällsbyggnadssektorn. Bland annat har jag under många år varit Marknads- och utvecklingschef på Svensk Byggtjänst och jag har en lång erfarenhet av att arbeta med event.

Jag hoppas att Byggkalendern ska vara ett värdefullt verktyg som leder till att aktörer i branschen får större möjligheter att ta till vara på den enorma kunskapskälla som eventen utgör och kan upptäcka nya arenor där värdefulla kontakter skapas för framtiden. Det är viktigt för hela branschens utveckling.

 

Tommy Barnieske

 

Kontaktinformation:

Tommy Barnieske
e-post: tommy.barnieske@byggkalendern.se
Telefon: 076 – 185 20 60

Show Buttons
Hide Buttons